Rólunk

maci8szines

Az Egercsehi Baba-mama Klub és Játszóház 2008. november 13-án kezdte meg működését az egészségházban. A klubot a roma integrációs program keretén belül sikerült létrehozni MINDEN községünkben élő baba és mama nagy örömére!

Elsősorba méltán népszerű védőnénink szervezőkézsége és álhatatos munkájára számíthattunk és reméljük sokáig számíthatunk is még rá!

Köszönet és hála Király Katalin védőnőnek, aki nélkül, valószínűleg ma is romjaiban heverne az a pár helység…

2 gondolat “Rólunk” bejegyzéshez

  1. Tisztelt Hölgyem/Uram!

    Szeretnénk jelezni, hogy a Női Portálon Babaszépségverseny indul. A benevezni szánt babák képeit 2009. május 20.-ig lehet beküldeni a szerkesztőségbe. Az Olvasók szavazatai alapján kiderül, ki lesz a Női Portál Babája. 10 nyertes baba lesz, akik nagyon gazdag és értékes ajándékokra számíthatnak.

    További információ:
    http://www.noiportal.hu/main/npnews-6657.html

    Kérjük, amennyiben módjukban áll, legyenek szívesek a klubtagok felé továbbítani a lehetőséget, hátha éppen az Ő kisbabájuk lesz a szerencsés nyertes!

    Köszönettel:

    a Női Portál csapata

  2. Tisztelt Baba Mama Klub!

    Gáborhelyi Zsusza vagyok, 3 gyermekes anyuka Budapestről.

    Most indítottam egy pelenka babafelszerelés webáruházat, melynek vannak kiegészítő rovatai is, mint a Gyermekmosoly Fotóklub (gyermekek, családok beküldött fotói) és a Hírek-Érdekességek (pelenkáról, babákról, családról, kisállatokról).

    Szeretnék indítani honlapomon egy új rovatot, regionális baba-mama közösségek (klubok) címmel, mely arra lenne hivatott, hogy bemutassa hazánk és azon túl együttműködő baba-mama és családi közösségeket.

    Igen megtisztelő lenne, ha az Önök közösségét is bemutathatnám az oldalamon.

    Kérem, amennyiben hozzájárulna weboldalának, közösségének a bemutatásához, írjon nekem egy bemutatkozást és mellékeljen egy fotót és én elhelyezem a rovatomban, ajánlva Önöket a honlapjára mutató URL linkel.

    Köszönöm, hogy végigolvasta a levelemet és várom válaszát!

    Tisztelettel: Gáborhelyi Zsuzsa

    vincorka@yahoo.hu

    (pelenkababa.hu)

Hozzászólás